24-годишна жена роди на тротоара пред болницата в румънския град Урзичени,

...
24-годишна жена роди на тротоара пред болницата в румънския град Урзичени,
Коментари Харесай

Жена роди на тротоар пред болница в Румъния, нямало дежурен лекар

24-годишна жена роди на тротоара пред болничното заведение в румънския град Урзичени, оповестява Диджи24.

За случая оповестиха от Полицейския инспекторат в окръг Яломица. Предстои да бъде формирано наказателно дело, почнала е и вътрешна инспекция.

Тя е пропътувала 40 км до болница

Пациентката е била докарана в болничното заведение към 5:00 ч. тази заран и е била поета от здравна сестра, само че в лечебното заведение не е имало дежурен гинеколог и за това дамата е пренасочена в Слобозия. Повикана ѝ е кола за спешна помощ.

Все още не е ясно по какъв начин пациентката е почнала да ражда на тротоара пред лечебното заведение. Помага ѝ екипът на извиканата кола за спешна помощ.

Тя е страдала от рядка форма на рак

“Седмицата стартира с нов живот. Тази заран към 06:00 часа екип 97 на Спешната помощ в Яломица с подстанция Узичени асистира за раждането на 24-годишна млада жена. Тя стана майка на изцяло крепко момиче. Поздравления за майката, поздравления за моята колежка Габриела Добра за професионализма и съпричастността ”, написа във Facebook един от двамата членове на екипа на колата за спешна помощ Мариан Йордаки.

Министърът на опазването на здравето Александру Рафила разгласи, че ще ревизира случилото се посредством Държавната санитарна ревизия.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР